Näytteilleasettajat

Kuvaaja: Erkki Toppinen

Suur-Limingan Markkinoiden myyjähaku on nyt auki!

 

 

 

Mahtava Liminka, maailman napa, oli Oulun ja Kainuun emäpitäjä ja oma seurakuntansa jo keskiajan lopulla 1477.  Vauras hallintopitäjä on vuoden 1500-lopulla käsittänyt koko Oulujokilaakson, Hailuodon ja myös Oulujärven seudun eli nykyisen Kainuun alueen.
Tässä seudun emäpitäjässä on aito paikka järjestää Suur-Limingan Markkinat. Tapahtuma-alueena on Limingan museoalue lauantaina 14.8.2021 klo 11-17

Näytteilleasettajille on paikkoja vuokralla sekä päiväajaksi (klo 11-17) että päiväksi ja illaksi (klo 10-23)

Päivän hinta per paikka 50€ (10-17)

Päivä + ilta per paikka 70€ (10-23)

 

Päivällä markkinahumun lisäksi järjestetään Niittokisat Lions Club Liminganlahden toimesta. Tähän kisaan otetaan myös vastaan innokkaita niittäjiä!
Illalla markkina-alueella GoArctic järjestetää stand-up illan ruokakojuineen ym. Tämä tapahtuma on k-18 ja lipunmyynti on erikseen ja esiintyjät vahvistetaan myöhemmin.

 

Näytteilleasettajien odotetaan solahtavan mukaan markkinoiden historialliseen teemaan ja emäpitäjän ilmapiiriin, olit sitten kartanon rouva tai renki Suur-Limingan kulta-aikoina. Huomaathan siis, että myytävien tuotteiden tulee olla kotimaista käsityötä, itse valmistettua tai muuten sopia vahvasti historialliseen teemaan mukaan.

Hae myyjäksi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus Limingan Yrittäjille 30.6.2021 mennessä osoitteeseen limingan@liminganyrittäjat.fi

 

Kerro hakemuksessasi lyhyesti yrityksestäsi ja tuotteistasi, sekä miten te sopisitte Suur-Limingan historialliseen ilmapiiriin ja markkinahumuun.
Tapahtuman järjestää Limingan Yrittäjät ry yhteistyössä Lions Club Liminka-Liminganlahden sekä GoArctic Oy:n kanssa.

 

Kuva: Erkki Toppinen

 

 

Tämä lomake ei ole käytössä. Laita viestiä limingan@yrittajat.fi

9 + 5 =