Näytteilleasettajat ja myyjät

Limingan markkinat ilmasta

Limingan kevätmarkkinoilla on tällä kertaa tarjolla noin 40 myyntipaikkaa. Normaalin myyntipaikan (4 metriä x 4 metriä) hinta on 150,00€ sisältäen myyntipaikan ja 4 lehtimainosta joihin saat logosi mukaan. Voit tehdä allaolevan lomakkeen kautta paikkavarauksen. Jos tarpeesi on normaalia myyntipaikkaa suurempi, ilmoita siitä viestissäsi.

Kotitalouksille tarkoitettu peräkärrykirppis kattaa 40 myyntipaikkaa. Myyntipaikan hinta on 10,00€ ja se varataan suoraan Halpa-Hallilta.

Markkinat ovat viime vuosina vetäneet paikalle tuhansia ihmisiä. Tänä vuonna uudessa markkinapaikassa Halpa-Hallin pihalla markkinatunnelma on varmasti huipussaan. Myös peräkärrykirppis vetää paikalle paljon väkeä. Tule sinäkin mukaan!

Paikkavaraus Limingan markkinoille

2 + 15 =

Sunkoru
SUNKORU OY on paikallinen yritys, joka on perustettu syksyllä 2007.
Halpa-Halli
Erittäin kattava valikoima pukeutumisesta, pyörien kautta kosmetiikkaan.
Wheel doctor
Wheel Doctor (vannetohtori) auttaa kaikissa vanteiden korjaustöissä. Meidät löydät Limingassa, aivan jäähallin vierestä uusista toimitiloista.
Limingan yrittäjät
Prässi
Lähitapiola
Metsänhoitoyhdistys
Metsänhoitoyhdistykset ovat metsänomistajien yhdistyksiä ja etujärjestöjä. Tarjoamme monipuolisia palveluita metsänomistajille ympäri Suomen: puukauppaa, metsänhoitoa ja paljon muuta.
Liminganna kunta
Saunavaunut
Saunavaunut.fi valmistaa kotimaiset saunavaunut, sekä liikuteltavat kylpykeskukset, jotka eivät lupia tarvitse! Valikoiman uutuustuote on upea liikuteltava mökkivaunu.
Acon
Acon tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman laadukkaita ja innovatiivisia, toimintaan aktivoivia vapaa-ajantuotteita. Laatutuotteiden lisäksi menestyksemme perustuu ammattitaitoiseen henkilökuntaan, joka tuntee valikoiman ja taitaa sujuvan asiakaspalvelun.
Pallokarhut
Pouttu
Pouttu on Kannuksessa vuonna 1938 perustettu liha-alan yritys. Tuotteitamme ovat mm. legendaarinen Kannuswursti sekä muut leikkeleet, lihajalosteet, ruokamakkarat ja valmisruoat. Olemme ylpeitä perinteistämme, osaamisestamme ja laadukkaista tuotteistamme.
ER-WO OY
Autokauppaa Oulussa jo vuodesta 1975
Petäjälammen herkku
Petäjälammen Herkku Oy on uusi elintarviketalo rantatropiikin vieressä. Petäjälammen Herkun toimintaan kuuluu myös pienleipomo, kahvio ja lähiruokamyymälä.
Limingan niittomiehet
Limingan Niittomiehet on Liminkalainen usean urheilulajin urheiluseura. Seura on perustettu jo vuonna 1915.
Iso-Syöte
Pikku-Riikka
Pikku-Riikka on Liminkaan perustettu naisten muotiin keskittynyt Style&Lifestyle-myymälä.
Eija Hänninen
tuotteita kehonhyvinvointiin
Liisanlinna
Miekkailua
Limingan reserviläiset
Eija Hevosmaa (Oriflame)
Oriflame kosmetiikka tuotteita.
Anna Päätalo
Onnenpyörä ja hattuja.
4H Yhdistys
Tarja Siliämaa
Koruja ja huiveja
Erätapio
Erätapio -purkinsulkija on Suomessa suunniteltu ja valmistettu aito, alkuperäinen suomalainen laatutuote jo yli 18 v. ajan.
Kultasirkut
Lions Club Liminka Kultasirkut on yli seitsemän vuotta vanha klubi.