Näytteilleasettajat ja myyjät

Kuvaaja: Erkki Toppinen

Suur-Limingan Markkinoiden myyjähaku on nyt auki!

 

Markkinapaikkoja on rajoitetusti, joten tässä ei hoppu haitaksi ole ja kiirekin vain kunniaksi! 

Markkinat järjestetään Limingassa, Abrahamin Kulttuuripuistossa, 13.8.2022 klo 10-16 välisenä aikana. Markkinoilla sukellamme aikaan, jolloin Liminka oli emäpitäjä ja sen rajat ulottuivat Pohjanlahdelta Venäjän rajalle – aikaan, jolloin Limingassa vaikutti nuijasotapäällikkö Hannu Krankka. Toki markkinoilla saattaa törmätä myös myöhemmin Limingassa vaikuttaneisiin merkittäviin henkilöihin, kuten kuuluisaan taiteilija Vilho Lampeen, Katri Tuoriin, joka perusti Liminkaan tytöille kansakoulun ja Limingan Naisyhdistyksen tai oopperalaulaja Abraham Ojanperään.

Koska olemme historiallinen ja merkittävä paikkakunta, ehtomme markkinamyyjille on, että pukeudutte valitsemanne aikakauden mukaisesti välillä 1600 – 1930- lukujen väliltä. Aikakauden on oltava näkyvillä pukeutumisessa, tuotteissa, teltassa/kojussa jne. Tuotteiden on oltava käsitöitä, taidetta, luonnontuotteita, elintarvikkeita jne.
Toistaiseksi ruokatarjoilu on täynnä. Ruokatarjoiluista laitamme tarpeen mukaan erillisen haun.

Markkina-alueella on paljon ohjelmaa. LC Liminka-Liminganlahti järjestää Niittypäivät ja Viikateniiton MM-kisat, Limingan 4H järjestää lapsille Lasten maaseutunäyttelyn ja samalle viikonlopulle osuu myös Maakunnallinen Nuoriseurajuhla 12.-14.8.2022. Väkeä on varmasti liikkeellä!

Lättähattu tuo markkinavieraita Liminkaan Oulusta ja takaisinkin pääsee samalla kyydillä.

Myyntiala

Myyntiala sisältää pelkän maa-alan – ei kojua, pöytää, tuolia eikä muita tavaroita.

Myyntialan hinta on 50€ ja koko max 4x4m

Suuremmista myyntialoista neuvottelemme erikseen.

Sähkön tarpeesta on ilmoitettava varauksen yhteydessä ja hinta sähkölle on 15€.

Rakennamme aluetta lauantaiaamuna klo 6.30 alkaen ja kojujen on oltava myyntikunnossa viimeistään klo 9.45.

Myyntipaikan tulee siis olla määritellyn kaltainen ja myyjän/myyjien on velvollisuus pitää kiinni pukeutumisesta tapahtuman hengen mukaisesti. Noudatamme roskatonta markkinaa, joten huolehdithan koko tapahtuman ajan oman myyntipisteenne siisteydestä.

 Pysäköinti ja P-alueet

Varsinaisella tapahtuma-alueella ei ole parkkipaikkoja. Myyjille on varattu parkkipaikkoja tapahtuma-alueen lähettyviltä. Omalle myyntipaikalle voi tuoda teltat ja myytävät tuotteet aamulla autolla. Autot täytyy olla vietynä pois markkina-alueelta klo 9.30 mennessä.

Limingan Suur-Markkinoiden kanssa yhtä aikaa järjestää Lions Club Liminka-Liminganlahti Niittypäivät läheisellä heinäpellolla. Myös Vilho Lammen juhlavuotta juhlitaan markkinahumun keskellä myöhemmin ilmoitettavan ohjelman mukaan.

Pyydämme sinua laittamaan markkinapaikkahaun Limingan Yrittäjät ry sähköpostiin liminganmarkkinat@gmail.com

Vastaamme myös kysymyksiin numerossa 040 726 3142, Päivi Kennilä.

Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle tilinumeron, jonne voitte maksaa myyntipaikan. Maksulla vahvistatte osallistumisenne markkinoille. Markkinapaikan viimeinen peruutuspäivä on 15.7.2022 ja tämän jälkeen tulleista peruutuksista ei maksua palauteta.

Tervetuloa mukaan Suur-Limingan Markkinoille!

Terveisin,

Limingan Yrittäjät ry hallitus

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: Erkki Toppinen